Regionarkivet byter nu webbplattform. Vi har redan flyttat in i vår nya webbplats och den här sidan kommer att upphöra i januari 2019.

|   Kontakta oss

Teknisk information

En del av innehållet på den här webbplatsen publiceras som pdf-filer. För att kunna läsa dem behöver du ett speciellt program, till exempel det kostnadsfria Acrobat Reader. Du kan ladda ner Acrobat Reader här. För att se filmer behöver du på samma sätt Adobe Flash Player, som redan finns i de flesta webbläsare – du kan dock gratis ladda ner Adobe Flash Player här.

Webbplatsen har validerats mot W3C:s valideringstjänst och testats på webbläsarna Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari och Opera. Målet är att alla läsare ska kunna visa dessa sidor, men om du till exempel saknar stöd för CSS kan det leda till begränsad funktionalitet. Det ska ändå vara möjligt att se huvuddelen av innehållet.

Vill du navigera på Regionarkivets webbplats utan att använda mus kan du använda tab-tangenten för att hoppa mellan flikar, länkar och annat innehåll. Det första tab-trycket ger dig alternativet att gå direkt till sidans innehåll.

Senast uppdaterad 2013-04-02
  • Arkivdepå Vänersborg
    Telefon: 0521-27 84 00 (växel)